Om te reserveren kunt u een mail sturen naar info@bbopdesing-sang.nl of contact opnemen via telefoonnummer 06 460 31 694.

In totaal hebben wij 3 kamers. 2 x een tweepersoonskamer en 1 x een driepersoonskamer. De kamers kosten 65 euro per nacht inclusief ontbijt, Indien de driepersoonskamer bezet wordt door 3 volwassenen is de prijs 85 euro, met een kind tot 6 jaar 75 euro. U bent vanaf 15:00 uur welkom. Wij zouden het op prijsstellen als u de kamer voor 13:00 uur weer verlaten heeft, maar in overleg is later ook mogelijk.

Indien u met kinderen komt kunnen deze uiteraard ook op een kamer slapen, maar het is ook mogelijk dat zij in een tent (= aanwezig) in de tuin slapen als ze dat leuk vinden.

Mindervalide zijn bij ons ook welkom. Op de begane vloer is onze slaapkamer, maar voor mindervalide maken wij graag plaats en gaan wij boven slapen. We hebben eventueel nog een kamer op de begane vloer, maar deze is niet standaard ingericht als slaapkamer, maar is wel mogelijk, dus als wij het op tijd weten kunnen we deze kamer ombouwen als slaapkamer, indien 2 kamers op de begane vloer nodig zijn.