Welkom op de website van B&B op de Sing-Sang

B&B op de Sing-Sang

De boerderij:
Welkom op onze website van onze Bed en Breakfast (Op z'n Fries Bed en Brochje). Ons woonboederijtje is gelegen in het mooie Jonkerslân in de gemeente Opsterland. De Sing-Sang is een doodlopend weggetje, waardoor weinig verkeer langskomt. Te midden van de weilanden kunt u hier genieten van de stilte en de vogels die u elke dag weer vrolijk tegemoet zingen. Wij hebben 3 kamers in de verhuur, welke indien gewenst zelfs overdag tot nacht gemaakt kunnen worden.

Even voorstellen:
Wij zijn Anita en Freerk Koopmans. Samen met onze beestenboel  (2 huskies, 1 Akita, 1 huskita , 1 poes,  papegaai, vissen en de kippen) vinden wij het leuk en gezellig om gasten te ontvangen.

Omgeving:
Jonkerslân is opgenomen in verschillende fietsroutes die u door bosrijke gebieden richting Beetsterzwaag of Oranjewoud leiden of door oude heide- en veengebieden richting Jubbega en Hoornsterzwaag. Het is 10 minuten rijden met de auto naar Heerenveen en Gorredijk. Een supermarkt is op 5 autominuten afstand in Nieuwehorne.

Overdekt terras:
Bij minder weer en goede temperaturen kunt u alsnog lekker buiten zitten bij ons overdekt terras. Mocht het te fris worden, dan kan de vuurkorf opgestookt worden. Hier treft u ook de buitenkeuken aan. Hiervan kunt u in overleg gebruik maken.

Tuin:
De tuin is net geen 3.000 m2 groot. Daar staat 
een grote trampoline, waarvan gebruik gemaakt kan worden door de kinderen (of als u zich geroepen voelt). Ook is het mogelijk een kampvuur te maken in de tuin.

Voorzieningen:
Sauna en stoomkabine kunnen gebruikt worden tegen een vergoeding van € 15,00 per kamer.
Fietsen zijn aanwezig en kunt u gebruiken.